AANBOD

Bij Judoschool Zwart concentreren wij ons op de sport judo en verschillende disciplines die daarbij komen kijken. Niet alleen tijdens de les komt dit van pas, maar ook daarbuiten. De lessen vinden doordeweeks plaats in de middag en avonduren, zodat er altijd een moment is wanneer jouw toekomstige judoka de judo sport kan beoefenen.

Vanaf vijf jaar kun je al een echte judoka worden, want zoals iedereen weet: jong geleerd is oud gedaan! Naast de dol enthousiaste kids die wekelijks komen trainen, hebben we ook een volwassengroep later op de avond. Voor de echte fanatiekelingen is er ook de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Inmiddels is Judoschool Zwart voorzien van verschillende zwarte banden waardoor er voor elk niveau een uitdaging is. Er valt dus altijd iets te leren!

LOCATIES

Judoschool Zwart heeft twee verschillende locaties

JUDOSCHOOL LEERDAM

Leerdam, de plek waar het allemaal begon. Inmiddels is de Judoschool niet meer weg te denken uit de stad en sporten er dagelijks vele judoka’s met plezier. Op alle doordeweekse dagen worden er lessen aangeboden voor verschillende leeftijden. Benieuwd of de lesdagen passen in jou agenda?

JUDOSCHOOL WAARDENBURG

In het klein dorpje Waardenburg, zijn de judolessen voor de kids een meerwaarde. Dit omdat hier weinig sporten worden aangeboden en judo een sport voor iedereen is. De lessen worden gegeven in de lokale gymzaal, op donderdagmiddag voor verschillende leeftijden. Hou jij van stoeien? Kom snel eens langs.

Welkom bij Judoschool Zwart

Zien we jou straks op de judomat? Schrijf je nu in voor twee gratis proeflessen!