Esther Zwart 

Hoofd Lerares / Contactpersoon
Esther@judoschoolzwart.nl
0653479896

Judo is mijn passie en iets waar ik, Esther Zwart, het liefst zoveel mogelijk tijd aan besteed. Als judodocent bij Judoschool Zwart kan ik hier helemaal mijn ei in kwijt. Ik hou niet van stil zitten, maar doorgaan. Leren, verbeteren en ontwikkelen dat is wat ik het liefst doe! Op dit moment ben ik 3de Dan judo en heb ik de judoleraar B niveau 4 opleiding. Hiermee kan ik iedereen zelfstandig opleiden tot zwarte band en hoger.

Het omgaan met kinderen is voor mij iets bijzonders. Naar ze luisteren, ze helpen of alleen even een aai over de bol. Ze zien groeien en open bloeien, dat is waar ik het voor doe en zo ontzettend veel energie van krijg!

In januari 2014 kreeg ik de gelegenheid om de budoschool Shuhari over te nemen. Extra bijzonder omdat ik daar altijd leerling ben geweest. Nu kwam mijn droom om ooit een eigen judoschool te hebben in een stroomversnelling. Vanaf 2021 is budoschool Shuhari met een compleet nieuwe jas veranderd in judoschool Zwart. Ik wil judo gebruiken als rode draad om de sociale en fysieke weerbaarheid van zoveel mogelijk kinderen te vergroten. Op naar meer zelfvertrouwen en weerbaarheid, eigenschappen, waar het hele verdere leven de positieve vruchten van plukken.

Sannah Löwik

Judo lerares Zaltbommel

Sannah@judoschoolzwart.nl

0613761120

Joost van Kogelenberg

Judo leraar

Joost@judoschoolzwart.nl

0616114526

Bodine van de Looij

Fotograaf en activiteitenbegeleider 

Bodine@boosevents.nl

0619736705

Joël

Stagiaire

Steven

Dojo Assistent

Jefta

Dojo Assistent