Bij Judoschool Zwart concentreren wij ons op de sport judo en verschillende disciplines die daarbij komen kijken. Niet alleen tijdens de les komt dit van pas, maar ook daarbuiten. De lessen vinden doordeweeks plaats in de middag en avonduren, zodat er altijd een moment is wanneer jouw toekomstige judoka de judo sport kan beoefenen.

Vanaf vijf jaar kun je al een echte judoka worden, want zoals iedereen weet: jong geleerd is oud gedaan! Naast de dol enthousiaste kids die wekelijks komen trainen, hebben we ook een volwassengroep later op de avond. Voor de echte fanatiekelingen is er ook de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Inmiddels is Judoschool Zwart voorzien van verschillende zwarte banden waardoor er voor elk niveau een uitdaging is. Er valt dus altijd iets te leren!

Proefles Aanvragen

THEMA'S

Meer dan alleen judolessen
Sport is een leuke, sportieve en uitdagende manier om te leren. Bij judoschool Zwart gooien we er nog een schepje bovenop, dit doen we door tijdens de lessen extra aandacht te besteden aan leerzame sociale thema’s.

Hoe is judo ontstaan?

Vallen en samen weer opstaan! 

De aanhouder wint!