Judo als meerwaarde voor de klas, docent en school! Door plezier, positiviteit, structuur en duidelijkheid leren wij de kinderen meer over de verschillende sociale thema’s. Dit gebeurd door het te bespreken, te doen, te ervaren en uiteindelijk te verbeteren.

Geen leerkracht voor de klas? Wij komen er aan!
Ook als school is het in deze periode soms lastig om ervoor te zorgen dat er voor iedere klas een geschikte leerkracht staat. De klas naar huis sturen of liever de klas de volledige dag met een sociaal thema aan de gang laten gaan? Dat is mogelijk! Wij als judoschool Zwart komen graag als gastdocent jullie kant op en laten de kinderen een onvergetelijke leerzame dag beleven. Interesse? Laat het ons weten! Zodat wanneer het nodig is, jullie alleen nog maar hoeven te bellen.

Willen jullie als school aan de gang met judolessen?
De lessen worden volledig op maat aangeboden, hieronder vind je een aantal mogelijkheden:
– Vervangende (gym)les
– Clinic: voor bijvoorbeeld tijdens een sportdag, Koningsdag of kamp
– Losse lessen (bijvoorbeeld 1 les per week, maand, kwartaal of jaar)
– Lessenreeks
– Meer jarenplan

Hebben jullie als school andere ideeën? Ik denk graag met jullie mee!

De Open Poort | Asperen
Wij kiezen voor Judo omdat het de kinderen veel brengt. Ze leren op een leuke en goede manier hun grenzen aan te geven, ze worden zelfverzekerder, ze zijn zelfbewuster, ze zijn actief bezig en het groepsgevoel wordt bevorderd. 

Margret van der Mooren

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
Waiting for version 3.0. Very excited.

MIRORIM

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor judo op school

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier en wie weet staat er straks ook bij jullie leuke en sportieve activiteit op de planning!